unnamed

utbildning inom färganalys & stilanalys

Anmäl dig till marknadens mest kompletta utbildning inom sitt område och bli diplomerad inom Färganalys och Stilanalys. I kurskostnaden ingår, förutom utbildning, komplett material för att du ska kunna göra färg- och stilanalyser!
Kurserna leds av VD för Color & Style Academy - Annica Ullhag

Annica har sedan 1992 utbildat och fortsatt leda färg- och stilstylister i Sverige och utomlands. Hon förmedlar kunskaper på ett positivt och pedagogiskt sätt.

I kursavgiften ingår allt material du behöver för att ta emot kunder direkt, utbildningen är komplett gällande kurs samt kurs- och arbetsmaterial.

Du kan ta emot betalande kunder direkt efter din kurs, och du har fortsatt stöd och hjälp av Annica Ullhag som din mentor.

Utbildningen riktar sig till dig som:
Vill arbeta som egen företagare eller utöka din kunskap för befintligt arbete i butik eller salong.

Utbildning sker även individuellt på distans.

Training and trainingmaterial is also available in english.

kursutvärderingar

"Supernöjd med mina kurser i både Färg och Stil! Bra upplägg, bra material och generöst utrymme för att ge just dina analyser din egen personliga touch! Kursledare Annica, ger knivskarpa råd/tips och med sin gedigna erfarenhet känner man sig alltid trygg, även under praktiken på distans." Jenni Sandell, Nybrostrand 2015

”Bra kurser med riktigt nyttiga verktyg. Kurserna var både roliga och utvecklande, precis som jag hoppats. Den praktiska delen av kurserna med handledning på distans är helt nödvändig för att träna ögat och en bra spark i baken för att komma igång.
Stort extra plus för Annika Ullhags skarpa öga när det gäller handledning, dessutom på ett mycket sympatiskt och pedagogiskt sätt.  Hon är engagerad, superkunnig och ger bra feedback.
Kan varmt rekommendera kurserna! Jag har fått mersmak!” Helena Hedlund, Örebro 2015