unnamed

Om Annica Ullhag, imagestylist

1990 utbildade jag mig till imagekonsult för Beauty For All Seasons, och har sedan dess hjälpt företag, föreningar och privatpersoner inom konceptet ”Image”. 

Färg och stil är mitt liv och min passion!

Med BFAS vann jag flera priser, blev 1992  Regional Instructor och 1998 Int. Career Instructor och höll därefter kurser i Sverige, Norge, Sydafrika, Holland och USA.
2000-2002 var jag Sverigechef för BFAS med ansvar för all verksamhet.
2010-2020 arbetade jag som Head of Color & Style för ett svenskt företag där jag mottog flera av de högsta utmärkelserna för mitt arbete och engagemang.
2010 utvecklade jag även ett eget, unikt koncept med Färg och Stil, och både utbildning samt produkter erbjuds nu hos mitt nya företag Color & Style Academy med över 50 anslutna stylister från flera länder. 

Jag har ett stort intresse för djur och natur, och tror starkt på den egna individens förmåga att självläka genom att finna en balans i livet. 

Hösten 2008 uppfyllde jag en livsdröm; att flytta ut på landet, och fram till 2014 drev jag där en hästgård med avelsverksamhet - Garmoniyas Basjkirhästar. Namnet Garmoniya är ryska för harmoni, vilket kopplade ihop verksamheten med Inharmony.

Nu bor jag åter på landet i Haninge, och har hela världen som mitt arbetsområde som Imagestylist för Inharmony och VD och ägare av Color & Style Academy.

För företag och större grupper erbjuder jag föreläsning inom ämnet STIL, samt halv- och heldags workshops för kvinnor. Jag tar emot privatkunder på Södermalm i Stockholm samt gör hembesök hos enskilda och grupper. Som Internationell Instruktör i Färg & Stil kan jag även erbjuda dig utbildning i toppklass grundade på över 30 års erferenhet av att arbeta med egna kunder, samt av att ha utbildat närmare 350 stylister.