unnamed

Om Annica Ullhag, imagestylist

1990 utbildade jag mig till imagekonsult för Beauty For All Seasons, och har sedan dess hjälpt företag, föreningar och privatpersoner inom konceptet ”Image”. 

Färg och stil är mitt liv och min passion!

Med BFAS vann jag flera priser, blev 1992  Regional Utbildare och 1998 Int. Career Instructor och höll därefter kurser i Sverige, Norge, Sydafrika, Holland och USA.
2000-2002 var jag Sverigechef för BFAS med ansvar för all verksamhet
2003 fick jag diplom som Reiki-healer II och 2004 diplom som BodySenseterapeut. 

2010 produktutvecklade jag till Cosmopharma ett unikt färg- och stilprogram (ColorMe & StyleMe) och har sedan dess initierat över 500 färg- och stilkonsulter i Sverige, Norge, Finland, Holland, Polen, Lettland och Danmark i den nya tekniken.
Från 2010 har jag mottagit både priser & höga utmärkelser från Cosmopharma.

Jag har ett stort intresse för djur och natur, och tror starkt på den egna individens förmåga att självläka genom att finna en balans i livet. 

Hösten 2008 uppfyllde jag en livsdröm; att flytta ut på landet, och fram till 2014 drev jag där en hästgård med avelsverksamhet - Garmoniyas Basjkirhästar. Namnet Garmoniya är ryska för harmoni, vilket kopplade ihop verksamheten med Inharmony.

Nu bor jag åter på landet i Haninge, och har hela världen som mitt arbetsområde som Imagestylist och ansvarig för Färg & Stil i Cosmopharma. Jag tar emot privatkunder på Södermalm i Stockholm samt gör hembesök hos enskilda och grupper. Som Internationell Instruktör i Färg & Stil kan jag även erbjuda dig utbildning i toppklass.