unnamed

Rensa och planera garderoben

Om du behöver hjälp med din garderob kan du boka in en rensning och planering av garderoben. Då går vi igenom dina plagg för att se vilka som kan vara bra att fortsätta bygga en kombinerbar garderob på. Du kan även välja att samtidigt göra en färganalys.

Dina basfärger är de viktigaste nyanserna i din garderob. De är grunden i garderoben, och till dem ska du använda dina accentfärger.

I din färgpalett har du basfärgerna samlade, så du vet vilka nyanser du kan välja mellan. En väl fungerande och väl planerad basgarderob gör dina kläder lätta att kombinera och mångfalt mer användbara.

personal shopper

Att handla kläder kräver planering, och en insikt om att det tar tid att förändra en hel garderob. Tänk på att alltid handla kläder som tillför en dimension i din nuvarande garderob, som passar det du redan har, och som samtidigt visar din stil.

Har du svårt att få tiden att räcka till, eller får du beslutsångest när du ska handla kläder? Har du svårt att finna kläder med "det lilla extra", eller helt enkelt problem med att få kläderna du köper att passa ihop?

Annica Ullhag, Inharmony hjälper dig hitta rätt färg och snitt, både ifråga om en basgarderob eller en outfit till ett speciellt tillfälle.